yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΡΟΤΣΙΛΔ ΖΗΤΑ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ


Ο Evelyn Robert Adrian de Rothschild είναι μια από τις πλέον ισχυρές οικονομικές φυσιογνωμίες παγκοσμίως και ένας εκ των τριών πυλώνων της οικονομικής τρόικα Rockefeller-Rothschild-Morgan ιδρυτών της λεγόμενης Trilateral Commission της γνωστής τριμερούς οργάνωσης.
Από την Κίνα όπου βρίσκεται, και μιλώντας στην εκπομπή του Rishaad Salamat στον τηλεοπτικό σταθμό Bloomberg για τα προβλήματα της παγκόσμιας οικονομίας, και ερωτώμενος για τα προβλήματα του RMB (το κινεζικό νόμισμα Yuan) και αν βλέπει στα επόμενα πέντε χρόνια το συγκεκριμένο νόμισμα να είναι πλήρως εναλλάξιμο και ευέλικτο ο Robert Rothschild είπε:
«Νομίζω πως όλοι πρέπει να εκμεταλλευθούμε αυτή την ευκαιρία που μας δίνεται και νομίζω πως η πρόκληση επίσης είναι να κινηθούμε προς την κατεύθυνση δημιουργίας ενός παγκόσμιου νομίσματος, γιατί οι επενδύσεις και η πολυπλοκότητα των εθνικών νομισμάτων έχουν προκαλέσει εκνευρισμό όχι μόνο ανάμεσα στα έθνη αλλά και στον καθένα ξεχωριστά. Δεν είμαι όμως εγώ για να πω πως θα γίνει, αλλά νομίζω πως όλοι οι οποίοι διαχειρίζονται τέτοιες καταστάσεις και ξεπερνούν τέτοια εμπόδια, ξέρουν τι πρέπει να γίνει». (TPTB The Powers That Be).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου