yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Eλληνικό φορητό αερόθερμο (πατέντα ) για το ...Τζάκι που εξάγεται Ε.Ε και ΗΠΑ (video)



Κατασκευή πλήρης ιστοσελίδας από την e64.gr μόνο με 80 ευρώ! Συμπεριλαμβάνει domain, hosting, SEO, mail για δυο έτη!
--> Απλή οικονομική λύση αντίδοτο στην κρίση και την τιμή του πετρελαίου και είναι ... ΕΛΛΗΝΙΚΟ και εξάγεταιστην Ε.Ε και ΗΠΑ και κοστίζει 385€ με το Φ.Π.Α
Δείτε το video









http://trikalagr.blogspot.com/2011/12/e-video.html 

21 σχόλια:

  1. ωραίο το τζάκι, αλλά τζακι θέλει και καθαρισμό καμινάδας κάθε χρόνο, γιατί αλλιώς γίνεται εξαιρετικά επικίνδυνο και μπορεί να προκληθεί πυρκαγιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ξεχνάτε τα εξής:
    Ανάβοντας την φωτιά στο εσωτερικό του heatback αερόθερμου τζακιού με μοτερ, οι πυρίμαχες σωληνώσεις του από ανοξείδωτο ατσάλι, πυρώνουν από τη φωτιά που φεύγει προς την καμινάδα. Ο ανεμιστήρας αντλεί κρύο αέρα έξω από την εστία όπου βρίσκεται και τον στέλνει, μέσα απ’ τις πυρωμένες σωληνώσεις του αερόθερμου τζακιού με μοτερ, καυτό πια, μέσα στο δωμάτιο.
    Είναι ένας δυνατός αθόρυβος οικονομικός ανεμιστήρας ο οποίος πραγματικά διαπιστώνω πως έχει σώσει πολλές οικογένειες και μειώνει εξαιρετικά το κόστος θέρμανσης. Περισσότερα για τις δυνατότητες του αερόθερμου τζακιού με μοτερ μπορείτε να βρείτε και στην παρακάτω διεύθυνση.
    http://pellet24.gr/proionta/aerothermo-tzakiou.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xristos Trakas ,δηλαδη θες να πεις πως δεν ενδεικνυται η χρηση του χωρις τον ανεμηστηρα διοτι δεν θα ψυχεται? Υπαρχει η πιθανοτητα οι σωληνωσεις του να τρυπησουν ή να στραβωσουν?

      Διαγραφή
    2. Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τόσο εσένα φίλε ανώνυμε όσο και τους υπόλοιπους φίλους πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να στραβώσουν ή να τρυπήσουν. Όσο για την ερώτηση με τον ανεμιστήρα θα σας παραπέμψω εκ νέου στο http://pellet24.gr/proionta/aerothermo-tzakiou.html ώστε να παρατηρήσετε με λίγο παραπάνω προσοχή το τρόπο λειτουργίας το αερόθερμου τζακιού με μοτέρ. Βάζοντας στη πρίζα το αερόθερμο και ενεργοποιώντας τη λειτουργία του ξεκινάει να ρουφάει τον αέρα του δωματίου να τον περνάει μέσα από τις σωληνώσεις του και να τον βγάζει καυτό στην ατμόσφαιρα του δωματίου. Όπως γίνεται αντιληπτό δημιουργεί μια κυκλική κίνηση στη ροή του αέρα του δωματίου και με αυτό το τρόπο θερμαίνει εξαιρετικά το δωμάτιο με απόδοση έως 50.000 BTU

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπορω να επιμυκινω τις μισες σωληνες ωστε να θερμανω το επανω δωματιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλά λεφτά παιδιά.... Πάρα πολλά ....σωλήνες κουρμπαρισμένες και ενα fan για να στέλνει τον αέρα...έλεος 380 ευρώ...παραπάνω απο έναν τόνο ξύλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οντως πολλά λεφτά.ειδικά για φέτος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και δεν το φτιάχνω σε έναν εξατμισά? Θα κοστίσει κάνα κατοστάρικο το πολύ μαζί με τον κυλινδρικό ανεμιστήρα που θα αγοράσω από ανταλλακτικά για ψυγεία.
    Μου δώσατε ωραία ιδέα. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμοι φίλοι. Εάν φτιάξετε κάτι και σας πούνε ότι θα πληρώσετε 5 και θα κερδίσετε 10 φυσικά και πιθανόν να το επιλέξετε. Οι καιροί είναι δύσκολοι και γι αυτό ο καθένας προσπαθεί όσο γίνεται περισσότερο να ρίξει το κόστος της θέρμανσης του. Το εν λόγω αερόθερμο το οποίο μιλάμε έχει συγκεκριμένες δυνατότηες και συγκεκριμένη αποδοτικότητα πλήρως μετρήσιμη και ελεγμένη.

    Ο καθένας φυσικά και μπορεί να φτιάξει το εν λόγω μηχάνημα σε έναν εξατμισά χωρίς εγγυήσεις χωρίς τίποτα και στο τέλος να πετάξει 100 ευρώ στα σκουπίδια.

    Επειδή ακριβώς οι καιροί είναι δύσκολοι και τα χρήματα μετρημένα σας μιλώ για κάτι με την εγγύηση της pellet24. Επίσης να πω πως και το iphone 5 κυκλοφορεί με παρεμφερείς δυνατότητες και κινεζική προέλευση, στο 1/5 της τιμής του γνησίου iphone5, αλλά δε νομίζω πως θα βρεθούν πολλοί κινέζοι κατασκευαστές να σας εξυπηρετήσουν σε περίπτωση προβλήματος.

    Αυτή είναι η βασική ενός αερόθερμου τζακιού από 1 άλλο. Εσείς μετράτε τα συν και τα πλην και καταλήγετε στην τελική σας επιλογή.

    Επίσης μην ξεχνάτε πως μπορείτε να βρείτε με μια απλή αναζήτηση τόσο φθηνότερα όσο και ακριβότερα αερόθερμα τζακιού με μοτερ, η τιμή είναι 1 χαρακτηριστικό το οποίο το διαμορφώνουν οι ίδιοι οι πελάτες. Εμείς σαν pellet24 πουλάμε προιόντα σε όσο το δυνατόν χαμηλή τιμή αλλά με βασικό χαρακτηριστικό την ποιότητα και την εγγύηση. Από την άλλη μπορείτε να βρείτε προίοντα σε χαμηλότερη τιμή και σε 1 χρόνο τα καταστήματα που τα πουλούσαν να μην υπάρχουν. Από εσάς και μόνο εξαρτάται η επιλογή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΥΤΟΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως ή παίζεις με τη νοημοσύνη μου φίλε ανώνυμε ή λες όλους τους φίλους που αγόρασαν ήδη τη συσκευή χαζούς. Σε πληροφορώ πως ούτε το ένα ούτε το άλλο γίνεται. Μπορείς αν είσαι τόσο δύσπιστος να περάσεις οποιαδήποτε μέρα θέλεις από την Pellet24 τα στοιχεία της οποίας μπορείς να βρείς στο pellet24.gr Κάποιες φορές αν δε δούμε κάτι με τα μάτια μας δε το πιστεύουμε. Θυμάμαι τη γιαγιά μου που της έλεγα να βάζει στον αέρα το φαγητό στο φούρνο και μου λεγε πως θα ψηθεί βρε αγόρι μου αν έχει αέρα. Το να προσπαθούμε να βγάλουμε μια Ελληνική πατέντα άχρηστη νομίζω πως είμαστε το λιγότερο κακοπροαίρετοι.

      Διαγραφή
  10. Κύριοι,

    μην πιστεύεται τα λόγια "αέρος" του καθενός. Το εργαλείο το αγόρασα (όχι το συγκεκριμένο) και δεν αποδίδει ούτε 2000btu. Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι χρειάζεται ένα αλόκληρο πεύκο να καίγεται πάνω του για να αποδώσει αισθητή διαφορά στη θερμοκρασία του δωματίου.
    Αν κάποιος σας έχει σκοπό να αγοράσει κάτι τέτοιο καλά θα κάνει να το σκεφτεί ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος19 Νοεμβρίου 2012 5:18 μ.μ.

    λογικό δεν είναι να θέλει αρκετά ξύλα..?
    αλλά αν και εφόσον επιλέξεις να ανάβεις το τζάκι και να καταναλώνεις τα ξύλα, αυτο θα βοηθήσει παρα πολυ.
    Προσωπικά το είδα σε σπίτι φίλου μου, και ειναι μια χαρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ανώνυμος: πάντως με τίποτα 50000btu... σαν πολλά δεν μας τα λένε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οποιος ενδιαφερεται μου λεει με 170 ευρω αγοραζει την πατεντα αυτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. με ενειαφερει φιλε στειλε μου μαιλ να τα πουμε στο
    aleteo3333@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε μου διαβασε πρωτα αυτα που ρωταω ακριβως απο κατω και μετα αποφασισε.

      Διαγραφή
  15. Εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι.Αν στο χωρο υπαρχουν καπνιζοντες η αν το τζακι δεν τραβαει τοσο καλα και καπνιζει στο χωρο εστω και λιγο τοτε τι γινεται? Ο μηχανισμος αυτος κανει ανακυκλωση του αερα.Δηλαδη θα ανακυκλωνει την καπνα και θα μου την ξαναστελνει στο χωρο που καθομαι εγω και τα παιδια μου?Ο μοναδικος τροπος που υπαρχει ειναι να φερνει μεσα φρεσκο αερα.Επισης οι σωληνωσεις στο πανω μερος δεν κλεινουν κατα καποιον τροπο την εξοδο της καμιναδας? και η θερμοκρασια του αερα στην εξοδο με μια νορμαλ φωτια ποσους βαθμους φτανει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτο που βλεπω ειναι πολλους νεοελληνες μ@λ@κες που εχουν μπερδεψη την πουτσα με την βουρτσα το αεροθερμο τζακιου ειναι πολυ καλο.η αγοραστο η πατεντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή