yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Είναι πολλά τα λεφτα!!

Το «Έθνος της Κυριακής» παρουσιάζει σήμερα τους πολιτικούς που θα κληθούν να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να πληρώσουν το χαράτσι στα ακίνητα! Κορυφαία ιδιοκτήτρια εμφανίζεται η Αννα Νταλάρα. Μαζί με τον σύζυγό της έχει....




κυριότητα σε 45 ακίνητα. Ξεπερνά τα 25.000 ευρώ, που θα κληθεί να καταβάλει. Ο Θόδωρος Πάγκαλος έλεγε ότι θα χρειαστεί να πουλήσει οικόπεδο για να εξοφλήσει το ειδικό τέλος. Και ίσως έχει δίκιο, αφού η οφειλή του υπολογίζεται σε κάτι λιγότερο από 20.000 ευρώ.



ANNA ΝΤΑΛΑΡΑ
25.389€
Η πρώην υφυπουργός Εργασίας είναι από τους «κορυφαίους» ιδιοκτήτες ακινήτων του Κοινοβουλίου, αφού αυτή και ο σύζυγός της έχουν από κοινού στην κατοχή τους 45 ακίνητα. Οι τοποθεσίες που φιλοξενούν τις ιδιοκτησίες τους ποικίλλουν, από τη πανάκριβη Φιλοθέη, το Ψυχικό, την Αγία Παρασκευή και του Παπάγου έως τις Σύρο, Πάρο, Αντίπαρο, Κυνουρία και Μαγνησία.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
22.657€
Και ο βουλευτής Β’ Αθήνας της ΝΔ καλείται μαζί με τη σύζυγό του Ελένη να πληρώσει το χαράτσι για τα ακίνητα. Το ποσό της εισφοράς ξεπερνά τις 22.000€ και αφορά 31 ακίνητα. Τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται σε Αθήνα, Κηφισιά και Ψυχικό, ενώ δύο βρίσκονται στην Παλλήνη, ένα στα Γλυκά Νερά και ένα στη Φωκίδα.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ
19.075€
Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ διαθέτει 32 ακίνητα τα οποία προέρχονται από κληρονομιά.
 Διαβάστε περισσότερα στο www.trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου