yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Χρονιά εκπλήξεων το 2012 για τους φίλους των Doors

Μερικούς ακόμα μήνες θα καθυστερήσει τελικά η επετειακή επανακυκλοφορία του θρυλικού album των Doors, “L.A Woman” σύμφωνα με τον manager του συγκροτήματος, Jeff Jampol.
Αρχικά, το πλάνο προέβλεπε την επανακυκλοφορία του album στα τέλη του 2011, με αφορμή τα 40 χρόνια του. Ωστόσο, ο Jampol σε ανακοίνωση του ζητά μερικούς μήνες ακόμα υπομονή προσδιορίζοντας την κυκλοφορία του “L.A Woman” για τις αρχές του 2012.



Το 5πλο album θα παραμείνει για λίγο καιρό ακόμα στα ράφια καθώς οι Doors προετοιμάζονται για το 2012 το οποίο αναμένεται να είναι γεμάτο από νέες επανακυκλοφορίες για το συγκρότημα σε συνεργασία φυσικά με τη δισκογραφική τους εταιρία Elektra.

To «έτος Doors», όπως θα λέγεται το 2012, θα περιλαμβάνει την κυκλοφορία box set την Record Store Day, την επανακυκλοφορία του “L.A Woman”, την κυκλοφορία δύο ζωντανών ηχογραφήσεων καθώς και τη δημιουργία ψηφιακών εφαρμογών για iPhone και ipad.

Επιπλέον, πάντοτε σύμφωνα με τον Jampol, τον Σεπτέμβρη του 2012 θα υπάρξει και μια έκπληξη για τους φίλους των Doors, η οποία προς το παρόν κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό.

Όπως και να έχει πάντως, το 2012 αναμένεται να είναι γεμάτο από Doors κάτι που χαροποιεί σε κάθε περίπτωση τους φίλους του συγκροτήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου