yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Μια Ελληνίδα στην Lingerie Football League

Πριν από δύο χρόνια στο Χόλιγουντ γεννήθηκε η Lingerie Football League (LFL). Δηλαδή φούτμπολ που παίζεται από γυναίκες με σέξι εσώρουχα και ζαρτιέρες, ενώ οι άνδρες τις παρακολουθούν εκστασιασμένοι στις εξέδρες.
Η δημοφιλέστερη παίκτρια στο πρωτάθλημα της ζαρτιέρας είναι Ελληνίδα και παίζει στις.......

Chicago Bliss.

Η Αντζι Γιάγκα μίλησε σε καθημερινή εφημερίδα για τη λίγκα που της άνοιξε την πόρτα της «PLAYBΟY» Mansion και την έφερε… αγκαλιά με τον Χιου Χέφνερ και με ένα reality show στο E! Entertainment.Όταν μπήκε η Lingerie Football League στη ζωή της, η Αντζι ήταν είκοσι εννέα ετών. Τότε έκανε δυναμικό comeback στον χώρο του μόντελινγκ, μέσω αυτής της ιδιόρρυθμης λίγκας, όπου η επίσημη εμφάνιση είναι τα σέξι εσώρουχα. Οι αγώνες της LFL μεταδίδονται στην Αμερική από το MTV2 με υψηλή τηλεθέαση. Το γήπεδο όπου παίζουν οι Bliss, το «Sears Center», γεμίζει σε κάθε αγώνα από τους 10.000 φίλους του φούτμπολ και των σέξι εσώρουχων.



Η Αντζι ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή και κάπως έτσι βρέθηκε να ποζάρει για τη διαφημιστική καμπάνια της PETA, να είναι στην exclusive list των καλεσμένων του Χιου Χέφνερ στο καθιερωμένο μασκέ πάρτι στη βίλλα του «PLAYBOY» στο Λος Αντζελες και να συζητάει τη συμμετοχή της σε reality show στο E! Entertainment: «Εγώ και μερικές άλλες κοπέλες που παίζουμε στις Bliss ποζάραμε για την καμπάνια της PETA. Στη συνέχεια ακολούθησαν φωτογραφήσεις για τους καταλόγους του οίκου μόδας JM Couture.

Από το πουθενά βρέθηκα με πολλές δουλειές και φυσικά με μια πρόταση για reality στο E! Entertainment. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, γιατί ακόμη συζητάω και δεν είναι σίγουρο πως αυτή η πρόταση θα καταλήξει σε reality. Ήδη γυρίστηκε ο πιλότος και περιμένω νέα. Η πρώτη κρούση για το reality έγινε στο αποκριάτικο πάρτι που δίνει ο ιδιοκτήτης του “PLAYBOY” Χιου Χέφνερ στην “PLAYBOY” Mansion. Εκεί πήγα με την αδερφή μου, την Ονι, η οποία ανήκει στις Ειδικές Δυνάμεις στο Αφγανιστάν. Κάπως έτσι άνοιξε άλλη μία πόρτα, που βοηθά την καριέρα μου».
www.gossip247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου