yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Έτοιμοι να περικυκλώσουν τη Βουλή για το "χαράτσι" στα ακίνητα - Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας


-Κλειστή η Βασιλίσσης Σοφίας και η Αμαλίας από τους Αγανακτισμένους
- Στόχος της αστυνομίας είναι να μην πλησιάσει κανείς σε απόσταση αναπνοής από τη Βουλή
- Σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει η κρίσιμη ονομαστική ψηφοφορία για το χαράτσι στα ακίνητα
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ NEWSIT ΜΕ ΦΩΤΟ KAI VIDEO



















Με στόχο να περικυκλώσουν τη Βουλή οι Αγανακτισμένοι και μέλη πολλών άλλων οργανώσεων συγκεντρώνονται στο Σύνταγμα, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το ειδικό τέλος στα ακίνητα και φυσικά όλα τα μέτρα τα οποία κάθε τρεις και λίγο ανακοινώνει η κυβέρνηση.


Οι Αγανακτισμένοι κάλεσαν τους πολίτες να κατέβουν στο Σύνταγμα και να περικυκλώσουν συμβολικά το κοινοβούλιο την ώρα που μέσα θα γίνεται η κρίσιμη ψηφοφορία για το νομοσχέδιο για την έκτακτη φορολόγητη των ακινήτων μέσω της ΔΕΗ.



Βίντεο από τους πρώτους Αγανακτισμένους που φθάνουν στο Σύνταγμα



Πρώτη που έφθασαν στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν για την κυβερνητική πολιτική είναι οι ένστολοι που έχουν δει τις τελευταίες ημέρες το εισόδημά τους να συρρικνώνεται. 




Δείτε βίντεο με τις διαμαρτυρίες των αστυνομικών





Με αφορμή την συγκέντρωση των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα η αστυνομία έχει λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε ολόκληρο το κέντρο και ήδη έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Βασιλίσσης Σοφίας από το Hilton έως την πλατεία Συντάγματος, ενώ οι Αγανακτισμένοι έκλεισαν και την Αμαλίας. 



Επίσης ο ατσαλένιος φράχτης έχει τοποθετηθεί στην Ακαδημίας απέναντι από τη Βουλή, προκειμένου κανείς να μην μπορεί να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής από την είσοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.

Δείτε βίντεο με τα μέτρα ασφαλείας


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου