yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Καστοριά: 10η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών (πρόγραμμα)




Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η φλόγα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών θα βρεθεί στο νομό μας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της διαδρομής και των εκδηλώσεων έχει ως εξής:


Στις 21 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος Αιμοδοτών Καστοριάς θα παραλάβει στα σύνορα της περιοχής Κοζάνης-Καστοριάς τη “Φλόγα της Αγάπης” η οποία και θα μεταφερθεί στα γραφεία του Συλλόγου και από εκεί θα αναχωρήσει με πομπή προς το Άργος Ορεστικό, όπου στις 7 μμ θα αρχίσει η εκδήλωση, στο νέο Πάρκο της πόλης (έναντι των Λυκείων).

Στις 22 Σεπτεμβρίου η “Φλόγα της Αγάπης” θα ξεκινήσει για Καστοριά από την είσοδο της πόλης (Ξενοδοχείο ΚΑΣΤΩΡ) και διά των οδών Γράμμου- Μ. Αλεξάνδρου- Λ. Κύκνων θα καταλήξει στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας όπου και θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση στην οποία θα λάβουν μέρος: Η Χορωδία του Συλλόγου Αθανάσιος Χριστόπουλος, το Χορευτικό του Συλλόγου Γυναικών Μαυροχωρίου, το Χορευτικό του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δισπηλιού και το Χορευτικό της Εύξεινου Λέσχης Καστοριάς.

Στις 23 Σεπτεμβρίου στις 5:30 μ.μ. με σημείο έναρξης τα γραφεία του συλλόγου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στο Δ. Διαμέρισμα Τοιχιού και ακολούθως στο Δ. ΔιαμέρισμαΜαυροχωρίου όπου κλείνουν οι εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου